16 Dorpentocht 2020 Update

UPDATE: De 16 Dorpentocht 2020

Wij willen je informeren over ons besluit om de 16 Dorpentocht 2020, die gepland stond op Hemelvaartsdag 21 mei 2020, niet door te laten gaan. Dit naar aanleiding van de maatregel die het kabinet heeft genomen op 23 maart 2020. Tot het allerlaatste moment hoopten wij het evenement te kunnen organiseren, maar de veiligheid en gezondheid van de deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen, staat altijd voorop.

In overleg met betrokken partners hebben wij helaas moeten vaststellen dat er dit jaar voor ons evenement geen passend alternatief beschikbaar is. Een grote teleurstelling voor iedereen. Net als elk jaar keken wij met veel enthousiasme uit naar dit sportieve evenement waar wij geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Op dit moment beraden wij ons verder op de vraag hoe om te gaan met deze situatie. Zodra wij hier meer over kunnen delen, zullen wij betrokkenen informeren. Wij vragen om jouw begrip in deze.

Tot die tijd: Pas goed op elkaar, sport veilig, hou je aan de regels die opgesteld zijn en blijf vooral gezond, zodat we jullie volgend jaar weer kunnen ontvangen bij de 16 Dorpentocht.

Met vriendelijke groet,

Stichting Vélo Joure.

Scroll naar boven